Veilig en Gecertificeerd! - Gratis verzending binnen NL vanaf 35 euro! - Levering tussen 1-3 werkdagen
je hebt geen artikelen in uw winkelwagen.
Filters
Zoek

Bijtringen

De BabyFanti Bite’s hebben een perfecte maat en vorm voor de kleine handjes van jouw kindje. De zachte, soepele siliconenkralen en natuurlijke beukenhouten materialen zijn geschikt om pijnlijk tandvlees te verlichten en helpt de tandjes doorkomen.
Wil jij een andere kleurencombinatie of ontwerp dan hieronder vermeld, laat het ons weten, dan bekijken we de mogelijkheden!

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Basic Wooden Bite

De Basic Wooden Bite’s zijn gemaakt van één kleur silicone kralen, gecombineerd met een natuurlijk beukenhouten bijtring. Je kunt kiezen uit 10 kleur varianten. De leukste combinatie van bijten en spelen! De Basic Wooden Bite's zijn leuk te combineren met de Basic Wooden Clip's.
€13,95

Double Rattle Bite

De Double Rattle Bite is een door BabyFanti ontworpen bijtring, rammelaar combinatie. Gemaakt van beukenhout en silicone geeft de Double Rattle Bite verlichting bij doorkomende tanden. Het speelgoed geeft door de twee beuken houten ringen een rammelend geluid, spelen en bijten in één!
€24,95

Mini Rattle Bite

De Mini Rattle Bite's hebben een perfecte maat en vorm voor de kleine handjes van jouw kindje. De combinatie met de twee houten ringen geeft tevens een leuk rammelend geluid, spelen en bijten in één!
€12,95

Rattle Bite

De Rattle Bite’s zijn gemaakt van een mooie mix natuurlijke beukenhouten materialen en silicone kralen van 8/15 mm. De combinatie van de twee bijtringen geeft een speels rammel geluid en zal je kindje zeker vermaken! Ze zijn beschikbaar in 9 kleuren. De Rattle Bite's zijn leuk te combineren met de Rattle Clip's.
€13,95

Duo Color Bite

De Duo Color Bite’s zijn gemaakt van 8/14 mm silicone kralen. Een mix van twee kleuren met een 15 mm natuurlijk beukenhouten kraal. De maat is perfect voor de handjes van je kleintje! De Duo Color Bite's zijn een perfecte match met de Duo Color Clip's.
€10,95

Four Color Bite

De Four Color Bite's zijn gemaakt met vier verschillende kleuren. De Four Color Bite's zijn volledig van silicone kralen gemaakt en daarom ook vriezer vriendelijk. Maak je bijtring een beetje nat en laat hem maximaal een half uurtje in de vriezer, heerlijk om het pijnlijke tandvlees te verlichten! Ook leuk te combineren met de Four Color Clip!
€10,95

Named Bite - Witte letter kralen

De Named Bite's zijn geheel gemaakt van silicone kralen, je hebt de keuze uit 9 mooie kleuren. De Bite's zijn vriezer vriendelijk, maak de bijtring een beetje nat en leg deze maximaal een half uurtje in de vriezer. Heerlijk om het pijnlijke tandvlees te verlichten! De Named Bite's worden gepersonaliseerd voor jou gemaakt en zijn daarom niet te retourneren. Combineer de Named Bite met een Named Clip en je vergeet nooit de naam van je kindje ;-) Wij hebben vooralsnog geen letters met accenten, dus Matéo, wordt Mateo.
€13,95

Named Bite - Zwarte letter kralen

De Named Bite's zijn geheel gemaakt van silicone kralen, je hebt de keuze uit 6 mooie kleuren. Deze Bite's zijn vriezer vriendelijk, maak de bijtring een beetje nat en leg deze maximaal een half uurtje in de vriezer. Heerlijk om het pijnlijke tandvlees te verlichten! De Named Bite's worden gepersonaliseerd voor jou gemaakt en zijn daarom niet te retourneren. Combineer de Named Bite met een Named Clip en je vergeet nooit de naam van je kindje ;-) Wij hebben vooralsnog geen letters met accenten, dus Matéo, wordt Mateo.
€13,95

Bunnie Bite's

De schattige Bunnie Bite's zijn vriezer vriendelijk en heerlijk om op te bijten. Maak de bijtring een beetje nat en leg deze maximaal een half uurtje in de vriezer. Heerlijk om het pijnlijke tandvlees te verlichten en een heel leuk item voor in de kraammand!
€9,95

Wooden Bunnie Bite

De Wooden Bunnie Bite is gemaakt van silicone gecombineerd met een beukenhouten ring. Perfect voor de kleine handjes en heerlijk om het pijnlijke tandvlees te verlichten! We hebben een beperkte voorraad van deze Marmer bite.
€11,95