Veilig en Gecertificeerd! - Gratis verzending binnen NL vanaf 35 euro! - Levering tussen 1-3 werkdagen
je hebt geen artikelen in uw winkelwagen.
Filters
Zoek

Producten gelabeld met 'bijtringen'

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Basic Bite

De Basic Bite’s zijn uit één kleur gemaakt, de silicone kralen zijn 15 mm groot. Je hebt de keuze uit 12 verschillende kleuren. De Basic Bite's zijn vriezer vriendelijk, maak je bijtring een beetje nat en laat hem maximaal een half uurtje in de vriezer. Heerlijk om het pijnlijke tandvlees te verlichten! De Basic Bite's zijn leuk te combineren met de Basic Clips.
€10,95

Basic Wooden Bite

De Basic Wooden Bite’s zijn gemaakt van één kleur silicone kralen, gecombineerd met een natuurlijk beukenhouten bijtring. Je kunt kiezen uit 10 kleur varianten. De leukste combinatie van bijten en spelen! De Basic Wooden Bite's zijn leuk te combineren met de Basic Wooden Clip's.
€13,95

Bunnie Bite's

De schattige Bunnie Bite's zijn vriezer vriendelijk en heerlijk om op te bijten. Een heel leuk item voor in de kraammand.
€9,95

Duo Color Bite

De Duo Color Bite’s zijn gemaakt van 8/14 mm silicone kralen. Een mix van twee kleuren met een 15 mm natuurlijk beukenhouten kraal. De maat is perfect voor de handjes van je kleintje! De Duo Color Bite's zijn een perfecte match met de Duo Color Clip's.
€10,95

Four Color Bite

De Four Color Bite's zijn gemaakt met vier verschillende kleuren. De Four Color Bite's zijn volledig van silicone kralen gemaakt en daarom ook vriezer vriendelijk. Maak je bijtring een beetje nat en laat hem maximaal een half uurtje in de vriezer, heerlijk om het pijnlijke tandvlees te verlichten! Ook leuk te combineren met de Four Color Clip!
€10,95

Lion Bite

€9,95