GRATIS verzending binnen Nederland! - Levering tussen 1-3 werkdagen
je hebt geen artikelen in uw winkelwagen.
Filters
Zoek

Producten gelabeld met 'bijtringen'

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Bijtring "Basic Wood"

De Basic Wooden Bijtringen zijn gemaakt van één kleur silicone kralen, gecombineerd met een natuurlijk beukenhouten bijtring. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. De leukste combinatie van bijten en spelen! Voor het perfecte cadeau is de Basic Wooden Bijtring leuk te combineren met de Rattle Speenkoord.
€14,95

Bijtring "Bunnie"

De schattige Bunnie Bijtringen zijn vriezer vriendelijk en heerlijk om op te bijten. Maak de bijtring een beetje nat en leg deze maximaal een half uurtje in de vriezer. Heerlijk om het pijnlijke tandvlees te verlichten en een heel leuk item voor in de kraammand!
€9,95

Bijtring "Double Rattle"

De Double Rattle Bijtring is een door BabyFanti ontworpen bijtring, rammelaar combinatie. Gemaakt van beukenhout en silicone geeft de Double Rattle Bijtring verlichting bij doorkomende tanden. Het speelgoed geeft door de twee beuken houten ringen een rammelend geluid, spelen en bijten in één!
€24,95

Bijtring "Duo Color"

De Duo Color Bijtringen zijn gemaakt van silicone kralen. Een mix van twee kleuren met een 15 mm natuurlijk beukenhouten kraal. De maat is perfect voor de handjes van je kleintje! De Duo Color Bijtringen zijn perfect te match met een van onze Speenkoorden.
€12,95

Bijtring "Four Color"

De Four Color Bijtringen zijn volledig van silicone kralen gemaakt en daarom ook vriezer vriendelijk. Maak je bijtring een beetje nat en laat hem maximaal een half uurtje in de vriezer, heerlijk om het pijnlijke tandvlees te verlichten! Ook leuk te combineren met de Speenkoord Four Color!
€12,95