Prijzen zijn incl. verzenden! - Levering tussen 1-3 werkdagen
je hebt geen artikelen in uw winkelwagen.
Filters
Zoek

Producten gelabeld met 'bijtringen'

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Bijtring "Basic Wood" (Prijs is incl. verzenden)

De Basic Wooden Bijtringen zijn gemaakt van één kleur silicone kralen, gecombineerd met een natuurlijk beukenhouten bijtring. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. De leukste combinatie van bijten en spelen! Voor het perfecte cadeau is de Basic Wooden Bijtring leuk te combineren met de Rattle Speenkoord.
€12,75 €15,00

Bijtring "Bunnie" (Prijs is incl. verzenden)

De schattige Bunnie Bijtringen zijn vriezer vriendelijk en heerlijk om op te bijten. Maak de bijtring een beetje nat en leg deze maximaal een half uurtje in de vriezer. Heerlijk om het pijnlijke tandvlees te verlichten en een heel leuk item voor in de kraammand!
€9,95

Bijtring "Double Rattle" (Prijs is incl. verzenden)

De Double Rattle Bijtring is een door BabyFanti ontworpen bijtring, rammelaar combinatie. Gemaakt van beukenhout en silicone geeft de Double Rattle Bijtring verlichting bij doorkomende tanden. Het speelgoed geeft door de twee beuken houten ringen een rammelend geluid, spelen en bijten in één!

Prijs is incl. verzenden

€21,25 €25,00

Bijtring "Duo Color" (prijs is incl. verzenden)

De Duo Color Bijtringen zijn gemaakt van silicone kralen. Een mix van twee kleuren met een 15 mm natuurlijk beukenhouten kraal. De maat is perfect voor de handjes van je kleintje! De Duo Color Bijtringen zijn perfect te match met een van onze Speenkoorden.
€11,00 €13,00

Bijtring "Flower" (prijs is incl. verzenden)

Bijtring Flower is een combinatie van zachte kleuren en een fris bloemetjes patroon. De twee beukenhouten ringetjes maken een licht rammelend geluid. Een cadeautje waar niet iedereen mee komt!
€11,90 €14,00

Bijtring "Four Color" (Prijs is incl. verzenden)

De Four Color Bijtringen zijn volledig van silicone kralen gemaakt en daarom ook vriezer vriendelijk. Maak je bijtring een beetje nat en laat hem maximaal een half uurtje in de vriezer, heerlijk om het pijnlijke tandvlees te verlichten! Ook leuk te combineren met de Speenkoord Four Color!
€11,00 €13,00