Prijzen zijn incl. verzenden! - Levering tussen 1-3 werkdagen
je hebt geen artikelen in uw winkelwagen.
Filters
Zoek

Bijtringen

De BabyFanti Bijtringen hebben een perfecte maat en vorm voor de kleine handjes van jouw kindje. De zachte, soepele siliconen kralen en natuurlijke beukenhouten materialen zijn geschikt om pijnlijk tandvlees te verlichten en helpt de tandjes doorkomen. Wil jij een andere kleurencombinatie of ontwerp dan hieronder vermeld, laat het ons weten, dan bekijken we de mogelijkheden!

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Bijtring "Basic Wood" (Prijs is incl. verzenden)

De Basic Wooden Bijtringen zijn gemaakt van één kleur silicone kralen, gecombineerd met een natuurlijk beukenhouten bijtring. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. De leukste combinatie van bijten en spelen! Voor het perfecte cadeau is de Basic Wooden Bijtring leuk te combineren met de Rattle Speenkoord.
€12,75 €15,00

Bijtring "XL Rattle" (Prijs is incl. verzenden)

De XL Rattle Bijtringen zijn gemaakt van één kleur silicone kralen, gecombineerd met 2 natuurlijk beukenhouten ringentjes van 4 cm. Beschikbaar in veel verschillende kleuren, je vind er vast één die bij je past. Het is een stevig stukje speelgoed en het maakt een licht rammelend geluid.
€12,75 €15,00

Bijtring "Double Rattle" (Prijs is incl. verzenden)

De Double Rattle Bijtring is een door BabyFanti ontworpen bijtring, rammelaar combinatie. Gemaakt van beukenhout en silicone geeft de Double Rattle Bijtring verlichting bij doorkomende tanden. Het speelgoed geeft door de twee beuken houten ringen een rammelend geluid, spelen en bijten in één!

Prijs is incl. verzenden

€21,25 €25,00

Bijtring "Mini Rattle" (prijs is incl verzenden)

De Mini Rattle Bijtringen hebben een perfecte maat en vorm voor de kleine handjes van jouw kindje. De combinatie met de twee houten ringen geeft tevens een leuk rammelend geluid, spelen en bijten in één!
€11,90 €14,00

Bijtring "Duo Color" (prijs is incl. verzenden)

De Duo Color Bijtringen zijn gemaakt van silicone kralen. Een mix van twee kleuren met een 15 mm natuurlijk beukenhouten kraal. De maat is perfect voor de handjes van je kleintje! De Duo Color Bijtringen zijn perfect te match met een van onze Speenkoorden.
€11,00 €13,00

Bijtring "Flower" (prijs is incl. verzenden)

Bijtring Flower is een combinatie van zachte kleuren en een fris bloemetjes patroon. De twee beukenhouten ringetjes maken een licht rammelend geluid. Een cadeautje waar niet iedereen mee komt!
€11,90 €14,00

Bijtring "Four Color" (Prijs is incl. verzenden)

De Four Color Bijtringen zijn volledig van silicone kralen gemaakt en daarom ook vriezer vriendelijk. Maak je bijtring een beetje nat en laat hem maximaal een half uurtje in de vriezer, heerlijk om het pijnlijke tandvlees te verlichten! Ook leuk te combineren met de Speenkoord Four Color!
€11,00 €13,00

Bijtring met naam - Witte letter kralen (Prijs is incl. verzenden)

De Bijtringen met naam zijn geheel gemaakt van silicone kralen, je hebt de keuze uit 9 mooie kleuren. De bijtringen zijn vriezer vriendelijk, maak de bijtring een beetje nat en leg deze maximaal een half uurtje in de vriezer. Heerlijk om het pijnlijke tandvlees te verlichten! De bijtringen met naam worden gepersonaliseerd voor jou gemaakt en zijn daarom niet te retourneren. Combineer de bijtring met een passend Speenkoord. Wij hebben vooralsnog geen letters met accenten, dus Matéo, wordt Mateo.
€12,75 €15,00

Bijtring "Bunnie" (Prijs is incl. verzenden)

De schattige Bunnie Bijtringen zijn vriezer vriendelijk en heerlijk om op te bijten. Maak de bijtring een beetje nat en leg deze maximaal een half uurtje in de vriezer. Heerlijk om het pijnlijke tandvlees te verlichten en een heel leuk item voor in de kraammand!
€9,95

Bijtring "Wooden Bunnie" (Prijs is incl. verzenden)

De Wooden Bunnie Bijtringen zijn gemaakt van silicone gecombineerd met een beukenhouten ring. Perfect voor de kleine handjes en heerlijk om het pijnlijke tandvlees te verlichten!
€11,95