Veilig en Gecertificeerd! - Gratis verzending vanaf 35 euro! - Levering tussen 1-3 werkdagen
je hebt geen artikelen in uw winkelwagen.
Filters
Zoek

Producten gelabeld met 'sleutelhangers'

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Sleutel- & Tashanger Juf & Meester

Hoe leuk is het in deze moeilijke tijd, de juf of meester te bedanken voor o.a. het online onderwijs. Verras hen met deze gave sleutel- en/of tashanger! Wil je een andere kleurencombinatie, geef het aan bij "vraag of opmerking" en wij regelen dat voor je.
€6,95

Sleutel- & Tashanger Mama & Papa

Leuk en betaalbaar cadeau voor Vader- en Moederdag, of gewoon omdat je de sleutel- en/of tashanger handig en geweldig vindt. Wil je een andere kleurencombinatie, geef het aan bij "vraag of opmerking" en wij regelen dat voor je.
€6,95

Sleutel- & Tashanger met naam

Leuk en betaalbaar om cadeau te doen, of gewoon voor jezelf omdat je de sleutel- en/of tashanger geweldig en vooral handig vindt. Hebben de kinderen bij jou op school vaak dezelfde zwem- of gymtas, met deze hanger herken je die van jou altijd!
€6,95

Sleutel- & Tashanger Oma & Opa

Ook voor Opa en Oma zijn er sleutel- en/of tashangers beschikbaar. Hoe fijn is het niet dat ze kunnen oppassen en alle tijd nemen voor de kleinkinderen! Verras ze met dit leuke cadeau. Wil je een andere kleurencombinatie, geef het aan bij "vraag of opmerking" en wij regelen dat voor je.
€6,95