GRATIS verzending binnen Nederland! - Levering tussen 1-3 werkdagen
je hebt geen artikelen in uw winkelwagen.
Filters
Zoek

Speenkoorden

De angst om de favoriete speen van je kindje kwijt te raken is verleden tijd! Met onze BabyFanti speenclips is het "lus, haak en vergeet"
Wil jij een andere kleurencombinatie of ontwerp dan hieronder vermeld, laat het ons weten, dan bekijken we de mogelijkheden!

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Named Wooden Clip

De Named Wooden Clip's zijn gemaakt van een combinatie silicone en houten kralen en afgewerkt met een natuurlijk beukenhouten clip. Deze clip is verkrijgbaar in 12 kleuren. De Named clip's worden gepersonaliseerd voor jou gemaakt en zijn daarom niet te retourneren. Wij hebben geen letters met accenten dus Matéo wordt Mateo. Match je Named Clip met de Named Bite of kies er een leuk BIBS speentje bij!
€17,95

Named Clip

De Named Clip's zijn gemaakt van een combinatie silicone en houten letter kralen, afgewerkt met een natuurlijk beukenhouten clip. Deze clip is verkrijgbaar in 12 kleuren. De Named clip's worden gepersonaliseerd voor jou gemaakt en zijn daarom niet te retourneren. Wij hebben geen letters met accenten dus Matéo wordt Mateo. Match je Named Clip met de Named Bite of kies er een leuk BIBS speentje bij!
€17,95

Rattle Clip

De Rattle Clip's zijn gemaakt van 15 mm natuurlijk beukenhouten kralen en 8/14 mm silicone kralen. Ze hebben een warme en rustige uitstraling en zijn te bestellen in verschillende kleuren. Deze Clip's zijn heel mooi te combineren met de Rattle- en Duo Color Bite's.
€16,95