GRATIS verzending binnen Nederland! - Levering tussen 1-3 werkdagen
je hebt geen artikelen in uw winkelwagen.
Filters
Zoek

Speenkoorden

De angst om de favoriete speen van je kindje kwijt te raken is verleden tijd! Met de BabyFanti speenkoorden is die zorg verdwenen.
Wil jij een andere kleurencombinatie of ontwerp dan hieronder vermeld, laat het ons weten, dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Speenkoord "hout met naam"

Deze Speenkoord met naam is gemaakt van een combinatie silicone en houten kralen. Ze zijn afgewerkt met een natuurlijk beukenhouten clip. Dit Speenkoord is verkrijgbaar in 15 kleuren. De Speenkoord met naam wordt gepersonaliseerd voor jou gemaakt en zijn daarom niet te retourneren. Wij hebben geen letters met accenten dus Matéo wordt Mateo. Match je Speenkoord met een leuk BIBS speentje.
€17,95

Speenkoord "Silicone met naam"

Dit Speenkoord met naam is gemaakt van een combinatie silicone- en houten letter kralen, afgewerkt met een natuurlijk beukenhouten clip. Deze Speenkoord is verkrijgbaar in 15 kleuren. Het Speenkoord met naam wordt gepersonaliseerd voor jou gemaakt en zijn daarom niet te retourneren. Wij hebben geen letters met accenten dus Matéo wordt Mateo. Match je Speenkoord met een leuk BIBS speentje!
€17,95

Speenkoord "Rattle"

De Rattle Speenkoord is gemaakt van 15 mm natuurlijk beukenhouten kralen en 8/14 mm silicone kralen. Ze hebben een warme en rustige uitstraling en zijn te bestellen in verschillende kleuren. Deze Speenkoorden zijn heel mooi te combineren met de Rattle- en Duo Color Bite's.
€16,95