Prijzen zijn incl. verzenden! - Levering tussen 1-3 werkdagen
je hebt geen artikelen in uw winkelwagen.
Filters
Zoek

Producten gelabeld met 'speenkoorden'

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Speenkoord "hout met naam" (Prijs is incl. verzenden)

Deze Speenkoord met naam is gemaakt van een combinatie silicone en houten kralen. Ze zijn afgewerkt met een natuurlijk beukenhouten clip. Dit Speenkoord is verkrijgbaar in 15 kleuren. De Speenkoord met naam wordt gepersonaliseerd voor jou gemaakt en zijn daarom niet te retourneren. Wij hebben geen letters met accenten dus Matéo wordt Mateo. Match je Speenkoord met een leuk BIBS speentje.
€15,30 €18,00

Speenkoord "Rattle" (Prijs is incl. verzenden)

De Rattle Speenkoord is gemaakt van 15 mm natuurlijk beukenhouten kralen en 8/14 mm silicone kralen. Ze hebben een warme en rustige uitstraling en zijn te bestellen in verschillende kleuren. Deze Speenkoorden zijn heel mooi te combineren met de Rattle- en Duo Color Bite's.
€14,45 €17,00

Speenkoord "Silicone met naam" (Prijs is incl. verzenden)

Dit Speenkoord met naam is gemaakt van een combinatie silicone- en houten letter kralen, afgewerkt met een natuurlijk beukenhouten clip. Deze Speenkoord is verkrijgbaar in 15 kleuren. Het Speenkoord met naam wordt gepersonaliseerd voor jou gemaakt en zijn daarom niet te retourneren. Wij hebben geen letters met accenten dus Matéo wordt Mateo. Match je Speenkoord met een leuk BIBS speentje!
€15,30 €18,00