Veilig en Gecertificeerd! - Gratis verzending binnen NL vanaf 35 euro! - Levering tussen 1-3 werkdagen
je hebt geen artikelen in uw winkelwagen.
Filters
Zoek

Producten gelabeld met 'speenkoorden'

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Basic Wooden Clip

De Basic Wooden Clip's bestaan uit één kleur silicone kralen gecombineerd met 2 beukenhouten kralen. Er zijn 10 verschillende kleurvarianten. De keuze is moeilijk, welke past nou het beste bij de outfit van de kleine? De Basic Wooden Clip's zijn mooi te combineren met onze BabyFanti Bite's!
€16,95

Duo Color Wooden Clip

De Duo Color Wooden Clip's zijn gemaakt van 15 mm houten- en twee kleuren silicone kralen. Ze zijn afgewerkt met een natuurlijk beukenhouten clip en verkrijgbaar in 10 frisse kleurencombinaties. Vergeet ook niet te kijken bij de verschillende kleuren BIBS speentjes!
€16,95

Four Color Clip

De Four Color Clip is gemaakt van vier verschillende kleuren silicone kralen en afgewerkt met een natuurlijk beukenhouten clip. De clip is stijlvol, modern en staat bij elke outfit van je kindje. Match je Four Color Clip met onze Four Colorl Bite's!
€16,95

Named Clip - Witte letter kralen

De Named Clip's zijn volledig gemaakt van silicone kralen. Ze zijn afgewerkt met een natuurlijk beukenhouten clip en verkrijgbaar in 8 kleuren. De Named clip's worden gepersonaliseerd voor jou gemaakt en zijn daarom niet te retourneren. Wij hebben geen letters met accenten dus Matéo wordt Mateo. Match je Named Clip met de Named Bite of kies er een leuk BIBS speentje bij!
€17,95

Named Clip - Zwarte letter kralen

De Named Clip's zijn volledig gemaakt van silicone kralen. Ze zijn afgewerkt met een natuurlijk beukenhouten clip en verkrijgbaar in 6 kleuren. De Named clip's worden gepersonaliseerd voor jou gemaakt en zijn daarom niet te retourneren. Wij hebben geen letters met accenten dus Matéo wordt Mateo. Match je Named Clip met de Named Bite of kies er een leuk BIBS speentje bij!
€17,95