Veilig en Gecertificeerd! - Gratis verzending binnen NL vanaf 35 euro! - Levering tussen 1-3 werkdagen
je hebt geen artikelen in uw winkelwagen.
Filters
Zoek

Wagen & Maxi-Cosi hangers

De BabyFanti wagenspanners & Maxi-Cosi Hangers zijn echte eyecatcher en een aanrader voor elke hippe ouder. Wil jij een andere kleurcombinatie of ontwerp dan hieronder vermeld, één die beter bij jouw wandelwagen past, laat het ons weten, dan bekijken we de mogelijkheden!

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Maxi-Cosi Hangers

De BabyFanti Maxi-Cosi Hangers zijn gemaakt van silicone- en houten kralen en is +/- 30 cm lang. Hij is te bestellen in 5 frisse kleurcombinaties. De hanger is afgewerkt met een kunststof haak en bevestig je aan de beugel van je Maxi-Cosi. De beweging van de twee ringen en verschillende kleuren stimuleert de ontwikkeling van je kindje.
€17,95

Maxi-Cosi Named Hangers

De BabyFanti Maxi-Cosi Named Hangers zijn gemaakt van silicone- en houten kralen en is +/- 30 cm lang. Hij is te bestellen in 6 frisse kleurcombinaties. De hanger is afgewerkt met een kunststof haak en bevestig je aan de beugel van je Maxi-Cosi. De beweging van de twee ringen en verschillende kleuren stimuleert de ontwikkeling van je kindje.
€19,95

Wagenspanner

De wagenspanner is gemaakt van silicone- en houten kralen en is +/- 45 cm lang. De spanner is afgewerkt met twee natuurlijk beukenhouten clip's en bevestig je aan het stofgedeelte van je wagenkap. De bewegingen, beukenhouten ring en verschillende kleuren stimuleert de ontwikkeling van je kindje.
€27,95